نمایشگاه عفاف و حجاب در مرکز آموزشی درمانی پورسینا گشایش یافت

ارسال شده توسط پورسینا (poursina) در تاریخ سه شنبه ۰۷ دي ۱۳۸۹
اخبار >>

نمایشگاه عفاف و حجاب به همت پایگاه مقاومت بسیج خواهران حضرت نرجس (س) پورسینا و با همکاری روابط عمومی مرکز در بیمارستان پورسینا رشت گشایش یافت .

این نمایشگاه با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب و شناساندن الگوهای رفتار اسلامی ، پوشش زنان و ایجاد زمینه مناسب جهت تقویت ایمان و اعتقاد ، و عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر ، 27 آذر ماه الی 9 دی ماه سال جاری جنب درب اصلی ورودی بیمارستان پورسینا (تایمکس ) بر پا گردید .

شایان ذکر است در این نمایشگاه تعداد 86 پوستر و طرح گرافیکی با موضوع عفاف و حجاب و معرفی زنان تازه مسلمان شده و دلایل انتخاب  پوشش و حجاب آنان و نیز مسائل و مشکلات حفظ حجاب در کشورهای غربی و اروپایی که توسط گروه سایبری ترویج عفاف و حجاب بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت تهیه گردیده بود به نمایش گذاشته شد . مرتضی بیگی مجد ، مدیریت مرکز آموزشی درمانی پورسینا در بازدید از اولین نمایشگاه پرسنل پورسینا (حجاب و عفاف ) خاطر نشان کرد : با توجه به اهمیت مقوله حجاب و عفاف در اسلام ، برپایی چنین نمایشگاهایی می تواند تاثیر به سزایی در اشاعه ی فرهنگ حجاب در جامعه داشته باشد .

وی خاطر نشان کرد : تداوم برپایی چنین نمایشگاه هایی می تواند بستر مناسبی برای حفظ ارزشهای اسلامی باشد .

مهری زعیمی مسئول پایگاه بسیج خواهران پورسینا (حضرت نرجس (س) ) و مدیر اجرایی نمایشگاه عفاف و حجاب گفت : همه همکاران باید به این مسئله واقف باشند که علاوه بر وظیفه ای که در قبال بیماران و امور درمان داریم ، در درجه اول باید به وظیفه دینی و احکام اسلامی توجه خاص داشت .

وی خاطر نشان کرد : اهمیت حجاب و عفاف و نحوه پوشش زنان ، نقشی است که هر شخص باید در محیط کار خویش به آن توجه نماید و بداند که حجاب وسیله ای برای حضور سالم زن در اجتماع است .

زعیمی ضمن تشکر از مسئولین بیمارستان پورسینا و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت ، خواستار تداوم برپایی چنین نمایشگاهی در محیط بیمارستان و نیز برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات فرهنگی و دینی در کنار سایر برنامه های مرکز گردید .

گفتنی است از جمله موارد حائز اهمیت در این نمایشگاه ، عرضه و ارائه کتاب های عمومی و تخصصی با 20 درصد تخفیف جهت بازدید پرسنل و ارباب رجوع ، معرفی توانمندی ها و دستاوردهای بسیج خواهران حضرت نرجس (س) و برگزاری مسابقه جمله نویسی پیرامون حجاب ، انتخاب برترین پوستر از نگاه بازدیدکنندگان و نمایش و فروش صنایع دستی و انواع چادرهای ملی و عربی اشاره نمود.

آخرین تغییر در تاریخ سه شنبه ۰۷ دي ۱۳۸۹ و ساعت 12:55