کارفرما کیست ؟

ارسال شده توسط پورسینا (poursina) در تاریخ شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹
اخبار >>

مرکز آموزشی درمانی پورسینا در سال های اخیر، برای ارتقای سطح مدیریت و دست یابی به افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان پورسینا، اقدامات گسترده ای را برنامه ریزی نموده است. از این رو مدیران بیمارستان در این مقطع در نظر دارند با برگزاری سمیناری تحت عنوان « کارفرما کیست؟ » با حضور دکتر محمود معظمی، بنیانگذار و مدیر عامل مکتب کمال، در بهمن ماه سال جاری شرایط لازم رابرای دستیابی به این مهم فراهم نمایند.  .دکتر محمود معظمی مقیم ونکور بریتیش کلمبیا در کانادا، برگزار کننده سمینارها و کارگاه های آموزشی متفاوت در سراسر دنیا در زمینه آموزش های فردی، خانوادگی، اجتماعی و کسب وکار موفق می باشد که تاکنون مورد استقبال عموم و مخاطبین قرار گرفته است.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با چگونگی دریافت بلیط سیمینار به سایت بیمارستان پورسینا www.poursinahospital.ir مراجعه نمایید.

اطلاعات تکمیلی جهت دریافت بلیط متعاقبا اعلام خواهد شد

آخرین تغییر در تاریخ شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹ و ساعت 11:00